SCIENTIFIC PROGRAM

Time

Day 1 - 16th Feb 2019

8.00

Registration & breakfast (30 min)

 

Hall A

Hall B

8.30

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

8.50

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.10

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.30

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.50

Panel Discussion

Panel Discussion

 

Speakers/Moderators

Speakers/Moderators

10.10

 Tea Break (20 min)

10.30

Plenary session 1 topic:

 

Speaker

11.00

Plenary session 2 topic:

 

Speaker

11.30

Plenary session 3 topic:

 

Speaker

12.00

Plenary session 4 topic:

 

Speaker

12.30

Lunch Break (40 min)

13.10

Topic

 

 

Speaker

 

13.30

Topic

 

 

Speaker

Bright young speaker presentations                                                                                                        

13.50

Topic

 Moderators

 

Speaker

Judges

14.10

Topic

 

 

Speaker

 

14.30

Panel Discussion

 

 

Speakers/Moderators

 

14.50

Tea Break (20 min)

15.10

Topic: Debate PRO CON

 

 

Speakers

 

15.30

Topic: Debate PRO CON

 

 

Speakers

 

16.00

Topic: Debate PRO CON

Digital Photo Competetions

 

Speakers

Moderators

16.20

Topic: Debate PRO CON

Judges

 

Speakers

 

16.40

Panel Discussion

 

 

Speakers/Moderators

 

End of the Day

 

 

Time

Day 2 - 17th Feb 2019

8.00

Breakfast (30 min)

 

Hall A

Hall B

8.30

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

8.50

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.10

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.30

Topic

Topic

 

Speaker

Speaker

9.50

Panel Discussion

Panel Discussion

 

Speakers/Moderators

Speakers/Moderators

10.10

Tea Break (20 min)

10.30

Inauguration

 

Invitees:

11.10

Plenary session 5 topic:

 

Speaker

11.30

Plenary session 6 topic:

 

Speaker

12.00

Plenary session 7 topic:

 

Speaker

12.30

Lunch break (40 min)

13.10

Topic: Debate PRO CON

 

 

Speakers

 

13.30

Topic: Debate PRO CON

 

 

Speakers

 

13.50

Topic: Debate PRO CON

Rescue challenge

 

Speakers

Moderators

14.10

Topic: Debate PRO CON

Judges

 

Speakers

 

14.30

Panel Discussion

 

 

Speakers/Moderators

 

14.50

Tea break (20 min)

15.10

Felicitation

15.50

Prize Distribution

16.30

Conclusion

End of the Day

VENUE

GVK Emergency Management and Research Institute
Devar Yamzal,
Medchal Road,
Secunderabad - 500 078.
Telangana, India.